Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. Moncho

Moncho Komšija

dog oces da te sibamo ba, nemoj dolijevati ulje na vatru ..... :shock: :D :wink: :wink:

2. zoi

zoi Veteran foruma

imam HDD od 20GB i redovno skidam sa free zone pa ti skontaj koliko ja cesto treba DVDove da przim ;) i da slazem se da ostane vecina sadrzaja ni nepokrenutog :(

3. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Svaki dan? :lol:

4. monK

monK Komšija

Ja na bih-netovoj free zoni, ovo koliko je koristim, nisam uspio zguliti više od 4-5 GB mjesečno.

Muzički sadržaji 90% izvan mog interesa, software isto tako...
    Došlo je do te tačke da skidam i gledam glupe Heroje....

Tako da mi nije jasno, čega 250 GB?!?!?!

5. Stevie_Ray

nisam rekao da skinem mjesecno 250GB, tol'ki mi je disk. :mrgreen:

6. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ako imaju Anime na Free zoni, lahko ce se popunit taj disk :mrgreen:

7. monK

monK Komšija

I još ti je mali disk...Mislim to si rekao....Tako da sam logički zaključio da ti toga naguliš dosta...Evo pročitaj opet thread i probaj sam skontati...

8. Moncho

Moncho Komšija

ev ja dosada pokupio 100 giga sa free zone :) a jos pola mjeseca ima, dok uredno tamo na stranici pise da sam skino 20 giga :)

9. zilo

zilo Komšija

EuroproNET-ova cable zona je beton. Jes' da je to zamazivanje ociju korisnicima, ali je dobro. :mrgreen:

200 MB mi je free na disku, nemam vise para za dvd-ove. :mrgreen:

10. Stevie_Ray

Ma mal mi je, definitivno(disk! :mrgreen:). Ima samo muzike 100GB+50GB igara. Inace, mjesecno skinem oko 70GB, nista posebno.

11. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Kolega s foruma

12. burner

burner Aktivista

Nije to ok. To je bilo onda kada brojač nije valjao. Uostalom, ni teoretski ni praktično nije moguće skinuti za mjesec dana toliko pri brzini od 105 kB/s. Izračunaj...

13. Stevie_Ray

Blah, meni zna pisat da sam skinuo 30GB sa FZ a ono skino preko 70.

14. pac

pac Komšija

ma dok je bihnet drzavno to nemoze da valja kako god da okrenes :!:

15. burner

burner Aktivista

Državna ili privatna firma - svejedno je. Dovoljno je poznavati osnove ekonomije (mada ni to nužno) da ti bude jasno kako tržište funkcioniše. Bez ozbiljne konkurencije će nas derati ma u čijoj svojini bili...

16. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Ma znam. Ovo ja malo da potpalim. :D

17. FeyzA

FeyzA Aktivista

Haha da , screenshot-irao sam zato sto je bilo nerealno.. Naravno, ispravili su kasnije :)

18. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

meni se ovih 500GB sa EPN-om polako puni (oko 100GB slobodnog prostora). sa Elobovim netom bi vjerovatno morao preci na BluRay diskove. :mrgreen:

19. Loki

Loki Komšija

Dajte malo resursa za tu free zonu, na adsl-u sam odavno a možda sam se 2-3 puta konektovao na free zonu "da vidim kako je". Gdje nađete toliko materijala da skidate?

20. FeyzA

FeyzA Aktivista

Imas PM ;)