Ultimativni filmski vodic

Discussion in 'TV, muzika, filmovi i serije' started by Esh, Aug 15, 2007.

1. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

2. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ja bi preporucio 'Road Trip': http://www.imdb.com/title/tt0215129/

3. z1xter_BIH

z1xter_BIH Aktivista

4. sumeir

sumeir Komšija

Preko čega vi ljudi posta te postove pa vam je mrsko napisati ime filme,preko gamepad-a ili slovarice!
    Meni je lično danguba kliknuti na link i ići na drugu stranicu da bih saznao da je riječ o filmu koji sam već pogledao.:evil:

5. AdoSA

AdoSA Komšija

Je li ti to zao bandwidtha :smile:

Salim se, fakat bi bilo bolje da se barem napise ime filma

Sent from my GT-I9100G

6. sumeir

sumeir Komšija

Ahaaa! :) Kao što rekoh zbog "praktičnih razloga."Ma već smo jednom o tome govorili da se pišu imena flmova, ali lijenost je gora nego bolest.

7. selvin

selvin Moderator

Ja sam to predlagao davno, da se moze odraditi search ili vidjeti ime filma odmah, ali naravno postoje i oni koji ce reci kako je bolje samo staviti link bez ijednog slova da ustedimo bajte u hwb bazi. Zamisli surfas s mobitelom i sad ovaj Samirov post (prvi na ovoj strani) dok procitas proci ce ti 5 minuta dok sve linkove otvoris, a posto su ultra poznati filmovi, samo bi vidio imena i preskocio linkove rahat, i ne zezao se s mobom i saltao izmedju foruma i imdb-a. Vrijeme je novac :D

8. Haker

Haker Veteran foruma

Ja vecinom forum posjecujem sa moba, i mogu reci da me jede oboje. Lako je otic na imdb, samo kliknes i app se otvori, ali najlakse je kad se stavi oboje. Nije valjda toliki problem napisat ime filma, mozda jos koju informaciju uz link. To bi trebalo postat pravilo.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

9. Esh

Esh HWB

Osnovna kultura je na temi staviti naziv filma, godinu, link do IMDB-a i eventualno trailer.

10. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Editovao sam svoje, inače stavljam ime i godinu, ali ovo bi u žurbi :)

11. Patton2410

Runaway Jury (2003): http://www.imdb.com/title/tt0313542/ - Jos jedan od filmova radjenih po knjizi, John Grisham-a. Odlicna drama/triler, sa odlicnom glumackom postavom: Cusack, Hoffman, Hackman. Malo se razlikuje film od knjige, i to samo po tome, da u filmu tuze kompaniju za proizvodnju oruzja, a u knjizi je tuzba protiv tobako kompanije. Likovi su svi isti. Knjiga mi je bolja, ali mi je se i film veoma svidjeo.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  12. Sena

Sena Veteran foruma

Također preporuka za Runaway Jury.

13. Patton2410

The Amazing Spider-Man (2012): http://www.imdb.com/title/tt0948470/ - Od mene dobija 4.5/10 ocjenu.
    Odgleda ga danas u kinu, i to u 3D. Nije nesto previse bilo 3D efekata. Samo kad bi visio po onim konopcima. Sto se tice samog filma i radnje... Pa, ja nisam neki ljubitelj prequel-a i re-make-a. Mogu re-make pogledati, i da mi se i nekako svidi, ako je to filmova snimljenih 50-60-70, pa i 80ih, pa ga re-make u 21 stoljecu za novu generaciju. Ali, ovako raditit re-make filma, koji je bio 2002, sa malo preradjenim plotom i pricom, mi ne lezi nikako. Jedino sto mi je se bas svidjelo u ovom filmu, je sexy Emma Stone.

14. zoi

zoi Veteran foruma

Ovo je reboot serijala, tako da si ti imao pogrešan pristup filmi, tj imaš ga i sad.

15. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Raditi reboot serijala gdje je zadnji film izašao 2007/08 godine ? Samo pokušaj da se zgrne love, nema šanse da ovo ikada pregledam. Sramota je šta samo producentske kuće rade da muzu novac od mušterija. Film je možda pristojan, ali bi morao biti nešta neviđeno do sada da odem u kino i da ga pregledam. Samo još kada počnu reboot Batmana tamo negdje 2015 ... Evo što ću ja platiti da ovo gledam :smt097

16. Patton2410

Glupost je, eto sta je. Reboot tako sto nam prepricavaju opet prvi dio, tako sto promjenu par stvari... Pa zar nemaju sta drugo snimati, umjesto sto nam uvaljuju re-make, filma, koji je izasao prije 10 godina? Iako nisam ljubitelj preguel-a i re-make, opet udjem u gledanje svakog sa otvorenim umom, a ne vec odlucenim. Ako si na to isao. Da mislim kako ti mislis, nebi ni isao gledati onda filmove tog tipa, jer bi to bilo bacanje para.

Mogli su samo snimiti 4 dio, i gotovo. A ne prodavat nam muda pod bubrege.

17. rama

rama Aktivista

Vi očigledno niste gledali Star Wars u 3D. :lol:

18. extibo

extibo Komšija

Nije remake, vec je reboot. Velika je razlika izmedju ta dva izraza.

19. Patton2410

Mogu oni pakovat kako hoce, sto ne mjenja cinjenicu da je to isto sranje.

20. bhd

bhd Veteran foruma

Nisam.gledao...kako mi je ovaj film omKwo grrr

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2