Igra li ko ovo igra je u free beta i ja sam se prijavio i igram je odlicna igra nije potkovana grafikom ali jeste team playom i campingom bitke tenkova [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x0PlR0CMbzs&feature=related[/youtube]
Nisam jos dosadnije igre igrao. Posebno sto mozes kao noob uletiti u igre s malo iskusnijim igracima. Tiger owna sve ostalo ...
Evo malo o igri, serverima, gameplayu, kada se očekuje open beta i drugim stvarima o ovoj igri. O igri govori Victor Kislyi, jedan od "tvoraca" World of tanks MMO. http://www.gamebreaker.tv/game-breaker/ ... ne/2010/10 Meni je igra pravo sjela, a to da Tigar owna sve baš i nije na mjestu, jer kad se nađe u unakrsnoj vatri artiljerije i ostalih tenkova i TD vrlo brzo "klekne". Prije intervjua ide reklama za novi MOH-a pa da ne bude zabune .
World of Tanks da li neko igra ovu besplatnu beta verziju tenkovskih bitaka Ja sam se zarazio igra je za 10.. znaci samo WWII tenkovi Germany, SSSR i USA Meni se posebno svidio koncept igre, balans i nepostojanje cheatera
Re: World of Tanks Igram ja druže, a bio je već i topic otvoren dole World of tanks MMO. Imam IS-3, T 43, T1 heavy Pzkpfw IV, IS keca. Nek moderator obriše jedan od dva topica da ne budu dva ista, a sve postove nek prebaci u topic koji ostane.
Re: World of Tanks Slažem se, nek spoji obje teme Ja imam od Nijemaca Tank Destroyere (Stug III i JGD Tiger) imam izviđača Leoparda Od Rusa imam SU-8 artiljeriju Od Amera T-29 i T-32 svi do kraja full..Ostalo sam prodao Nick mi je "Pero_Bojler" :smt005
Re: World of Tanks Moj nick je weslei. Dodaću te Tale tamo na kontakte, a poziv i ostalim koji igraju da postaju nickove u ovom topicu pa da formiramo platoon (jedinicu od 2 -3 vozila) a možda i neki klan. Pa druže Tale mogu ti reći da si pravo zagrizo u World of tanks čim si dogurao do tih modela. Možda ti je poznat i Ado, vlasnik TNT internet kluba, i on je igrač WOT-a i nick mu je JATIONJA, ima IS 7, Panthera i još neka vozila.
Re: World of Tanks ja sam tamo redovno na pauzi sa fax-a, igram često sa njim.. Mr.No1 je Pepa NiniTz i još dosta raje iz TNT-a igra wot..
Re: World of Tanks Nek si mi rekao, ajde dodaću i njih na kontakte. Evo probaj ovdje do ključa doći druže, a važi i za sve ostale koji bi da probaju WOT, mislim da treba da se registruješ na forum i apliciraš za ključ. http://mmohut.com/giveaways/world-of-ta ... y-giveaway
Meni su tenkici beton, al sto sam se navuko na haubice pa to je strasno . Malo me nervira spor load kod haubice, tako da treba biti strpljiv ..... Opet ako si strpljiv i ne diras gold, uzmes premium acc na 30 dana i sve sto zaradis je uduplo, mislim da vrijedi. ING: bagi
Premium account je zakon. Treba samo biti strpljiv i skupiti gold, i kad se nakupi onda uzeti mjesec premiuma. Svaki dan je 150 gold, a treba 2500 za premium mjesec dana. Artiljerija je meni sasvim ok, puno je rađeno na njenoj optimizaciji da bi se prilagodila gameplayu jer ima dobar damage i snajper mod (pogled iz ptičije perspektive). Ljudi je ne vole jer nemogu jurcati po livadama ko bez glave i jer dobra arty dobija partiju. Ja preferiram teškaše i mediume ruske proizvodnje (trenutno IS-3 i T-43). Sad sam uzeo VK3601 (njemački tenk) jer je dobar za pravljenje para (experience).
IS je uzasno dobar tenk ..... neki dan gadjam lika haubicom nesto oko 800 dmg pravi, 3 puta lika pogodim .. ko da nisam :-( Nisam siguran al mislim da je bio IS-4, reko sta je ovo, kako se ovo ubija Od tenkova imam nekakvih tenkica i zadnje sto sa uzeo je bio M3, mislim da cu sad da probam T1, on mi je na techtree-u sledeci.... osim ako necu da kupujem za gold nesto drugo.
TD je zakon, vise sam killova uradio sa td-om nego svime ostalim kombinovano, malo me nervira kad mi ubaci light tenka lvl 2 a na drugoj strani pola tima kv... sad sam se zajebo na kvadrat uzeop wesp a nisam gledao load time, ko voza haubice bjezite od wesp-a, znaci 2500 golda premi... probam svakako
Matchmaking je bezveze a za prvih 60 sekundi team kill bi trebao biti ugasen. Co-op bi ovdje bio mocan, npr. misija zaustaviti neprijateljski konvoj i slicno. Steta sto ce sav napredak u igri biti obrisan kad igra izadje iz closed beta stage. Satra se da dostignem kakvo kvalitetno vozilo...
najbolje je krenuti sa TD-om ja sam isao odma na njemački JGD Tiger.. Dobri su i ameri, lako sa njima napredovati. A ti manji tenkovi su brzi i služe samo za izvidnicu Možeš više dobiti exp-a i para izviđanjem dobijes scout medalju, nego da uništiš par tenkova.. Dobre su stvari desni klik na neprijatelja, autoaim, kad je daleko i kad se kreće je odlična stvar.. medjutim kad miruje treba gadjati motor i rezervar.. Recimo americkim tenkovima ne možeš ništa ako gadjaš kupolu, ali zato gusjenice su im slaba tačka Kod artiljerije ja imam SU-8 jako precizan jos sam na njega nabacio stabilizer i fast load perk.. Shift tipka i ode se u ptičiju perspektivu...
Dobri su TD, redovno s IS 3 naletim na Jagdtigra ili ISU 152 i kad me raspale topinom ukućani misle da su šerpe spale sa viseće u kuhnji. :mrgreen: Meni su najžešći ruski teškaši, sad sam IS-3 a i posle softwipea iću na njih ponovo. Što se matchmakinga tiče on je osrednji nekad potrefi a nekad je katastrofa. Jučer me bacio s IS -3 među tier 3 i 4 i dobismo 15:2 partiju ali to je rijetkost. Kad krene prava verzija biće bolji matchmaking.
pa zna se zadesiti par gejmova u toku dana koji nisu dobro balansirani... vjerovatno zato jer matchmaking traje 10 sekundi najvise..vjerovatno nekad izbor tenkova bude oskudan pa naprave takve gejmove..