Meni je cinematik ok, nista spektakularan, najbolji mi je bio Wotlk jebi ga zbog Arthasa... A sto se blizzarda tice, imam osjecaj kao da su se malo prepali zbog konstantnog pada broja pretplatnika tako da sada ima vise promocija i podilazenja igracima ...(kako u WoWu tako i u D3, pogledajte samo patch 1.0.4 sve buffovi cisti, jer znaju sta raja voli ) Konkurencija blizzardu je i dalje ocajna i bezidejna tako da sam poprilicno siguran da ce MoP vratiti veliki broj igraca(GW2 ne smatram konkurencijom iz dva glavna razloga: 1. nema pretplate = mogu igrat WoW i GW2 bez problema, 2. nema standardnog engamea = igra ce brzo prestati bit zanimiljiva)
posto je ova kompanija poznata po gladi za novce,zasto ne naprave neki animirani film,zaradili bi milijardu.bas su dobri u ovome. steta samo sto su im igre grohnule ovako
I ostali animatori i kompanije rade dugo na svojim animiranim filmovima, ništa novo A vjerujem da Blizz ionako ima jedan tim koji im radi cinematice za WoW, Diablo i StarCraft (tako da ovi vjerovatno istovremeno rade i na Heart of the Swarm animacijama). Plus, da su počeli sami raditi CGI Warcraft film kad su krenule glasine o WoW filmu prije podosta godina, mogli su ga do sad makar pola završiti :mrgreen:
Ma nije da ne valja popularno. Blizzard je uvijek bio dobar sa animacijama. Ali kad vidim ono da on nešta vraća onaj čekić, pa ga kofole još malo namjesti, ne mogu a da se ne sjetim onog dječijeg humora iz diznijevih crtanih. Još da ova panda šta progovori glasom Edija Marfija i to bi bilo to. Pa kad vidim recimo ovaj video, koji je nastao dosta ranije, dođe mi da opet zaigram sve ono ispočetka. :mrgreen:
ako neko moze da pogura sa goldom server tarren mill ign: visionist moze i kao posudba..trenutno sam ofalio jer sam sve dao za country change na battle netu :/ zivjeli
Moze ali pp... Recimo da ce ti Blizz izbrisati RaF kao sto su 'ocistili' sve u zadnjih mjesec,dva...Nema igre dok ne kupis regularan GC za €/$ ili za g ali je na TMu 50-60-70k
Evo Blizzard je za sljedecu godinu najavio novu WoW ekspanziju. https://hardwarebase.net/vijesti/14382/n ... ekspanzija
Pozdrav raja. Tražio sam topic o wow-u ali ga nisam uspio pronaći.. Uglavnom zanima me, da li neko sa portala igra? Koji server, koja klasa, rasa? Ja trenutno levelam DK-a na Sylvanasu. Ako neko ima neka se javi da zajedno raidamo i šutamo. Pozz
WOW izasao u 2004oj Raidao redovno skoro pa 3 godine. I onda odustao, pravio sam par izleta, ono uplatim mjesesc pa igram par dana Doduse nisam ima dobrih 4-5 godina. Ne placaju mi se expansion packovi fakat.
Iskreno, Legion je odličan. Ja sam prestao igrati krajem Cate, početkom Pandarie, i evo vratio se sad. Toliko toga su izbalansirali, popravili, ubacili.. uživam trenutno. Volio bi naći neki domaći guild, ali slabo ih ima.
Vidim nije niko ništa pisao o Classicu. Koliko vas planira igrati na ovom serveru kada ga Blizzard pusti u rad? Doduše, vanila je preteška, do lvl 60 treba preko 20 dana, manualno se mora ići u svaki raid/dungeon, levelanje spelova kod proff mastera, goldi kao diamanti vrijedni..