:arrow: http://img78.imageshack.us/my.php?image=alat4eg8.jpg Ne znam može li se uopće lim od kućišta variti.
Prije svega GW fino odrađen posao.Čestitka ! Interesuje me ona guma pošto nisam neki vodoinstalater kako ću objasniti trgovcu u vodoinstal. radnji šta želim,kako se zove ta guma, mislim za šta se koristi ? Započeo sam i ja neke radove na mom kućištu pa se nadam da ću ih završiti uskoro jer idem na godišnji odmor. :smt006
@Setvie Zar ti nije jednostavnije skinuti ona dva tri lima od kucista gdje su slotovi za kartice? A onaj tamo dio fino busilicom napadnes sa jedno 20-ak rupa
Fino odrađeno GW. I ja sam naručio par "modding" stvarčica preko beja pa ću da postavim neke slike kada sve to fino složim
Da, vec sam skinuo jedan lim ispod kartice. Fazon je sto je cooler takav da najvise puse po onom uokvirenom dijelu na slici, mada je i cinjenica da je pozitivan pritisak u kucistu, pa (vruc) zrak sam izlazi ispod kartice, da se osjetiti kad se turi prst. :smt003 Ma lijen kakav jesam necu ja to nikad ni uradit. Probao sam otvorit bocnu stranicu, temperatura graficke pala za svega 2-3C, tako da je protok sasvim dobar.
Sve bi se moglo da se vremena ima a i ono kućište neće biti jeftino za napraviti @GW Biti će nešto od ovog frontiera
Ma daj sad kakav crni pleksiglas. treba ti obicni celik, mozes cak iskoristit obicna kucista, prekratit stranice i sl.
Ja kad skinem stranicu temperatura graficke skoci za 5C! Toliko o dobrom protoku zraka! Doduse imam vent 80mm na bocnoj stranici koji izvlaci vreli zrak ispod graficke!
Ma hajde, sklepas kakvo kuciste za pocetak, projekt nije interesantan samo zbog custom kucista. Ili izvalis 200KM za nekakvo Silverstone mini-ITX kuciste. :mrgreen: To je fakat lose, imas los protok u kucistu. To sto vent sa strane puse samo kvari protok.