Separate names with a comma.
Poslao sam ti poruku :)
Na prodaju Logitech G29 kao nov sa kutijom i F1 volanom (3d print) 550KM, Sarajevo
ThinkDiag i za jedno i za drugo. Eventualno dok BMW podrska za OBD11 dodje na ono sto je trebala / bi trebala biti, bi on bio bolji za bmw-a. Kod...
Ma samo Launch sto se tice svastare jer ima daleko vise mogucnosti od Delphija a postoje i hakovani koji su ok. A hakovan VCDS je uzasno losa...
Ja pricam o iskustvu i u Njemackoj i u Bosni, a svakako moguce da je kod tebe gdje god da si drugacije (u tom slucaju, svakako nije lose da...
Ne kupuju nov sat, otkljucan je cockpit za vracanje prije 2-3 mjeseca. Ne vidi se nista ni na dijagnostici kada se uradi i vracanje na DSG-u (ali...
Ja stvarno ne znam kakve veze ima kasko / "full kasko" sa garancijama za motor i slicno. Da tebi motor rikne, svakako ti nijedan kasko nece isti...
Kupujem neki od navedenih telefona po normalnoj cijeni. Baterija min 90%, pozeljna garancija. Lokacija: Sarajevo
Na prodaju RX570 8GB Sapphire Nitro+ Cijena: 200KM Lokacija: Sarajevo
Na prodaju slusalice HyperX Stinger 7.1 nove ne otpakovane i ne koristene. Dobijene kao reklamacija. Cijena: 135KM Lokacija: Sarajevo
Prodaja Redmi Note 10 4/64 Kupljen u telekomu, par mjeseci garancije. Kuciste odlicno ocuvano, displej odlicno ocuvan, blagi OLED burn in...