Separate names with a comma.
Izgleda da mora kod Redmi Note 4-ke. Nešto su zeznuli na nekim verzijama, pa ne ide bez toga.
Da li je iko imao problema sa otkljucavanjem bootloader-a, prvenstveno mislim na odobravanje od strane Xiaomia? Uradim sve kako piše na mnogim...
Bas zbog toga sto je AKG ime, pa reko da se ne zeznem. Pogledao sam po netu i idem na HD7. Koliko sam vidio AKG je dobio pohvale od onih koji su...
Potreban mi je savjet. AKG K44 ili PreSonus HD7? Cijenom su tu negdje 88KM i 79KM u artist.ba.
Zaboravih se vratiti ovde. To sam shvatio sutradan, da su nam na podršci dali pogresan username i pass. I da sam na G hostingu pokusao to...
Da li neko slucajno zna kako na BIHNet-ovom hostingu podesiti da se preusmjerava .ba domena? Prvenstveno mislim na mail. Kada u control panelu...
LOL, izgleda da si jedini aktivni clan. Svakom slucaju nice. :smt023
Pa enterprise izdanja se smatraju kao korporativne verzije, zar ne? A za njih nema besplatne nadogradnje.
Nije, sada je promijenjen nacin obracuna. Mislim da se cijena mijenja sa trzsnom. To je bilo jedno kratko vrijeme, dok nije ni ostala raja skontala.
I meni je pocelo mnogo brze stizati iz Hong Konga kako smo zavrsili na crnoj listi. :D Stvar (14 USD) narucena krajem marta mi je stigla za nekih...
Procedura je da prodavac popuni obrazac i ovjeri ga, a ne ti. Prilikom prelaska granice hrvatski carinik ti isto udari pecat na taj obrazac, nakon...
Zna li se hoce li ostale dvije epizode biti prikazane? PS cuj oba trojica... :D
@zoi, za tebe vazi predzadnji podnaslov: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/s ... e-disputes.