Separate names with a comma.
Ništa onda, jedino ovo. Hvala svima koji su bar pokušali da uđu ovome u trag. Čitao sam da se ovo kao pojavljuje kada se tek instalira Visual...
Ama sav sistem je uredu. I nije star, ima nepune dvije godine. Uz Visual Studio su mi instalirani framework-ovi zajedno sa hrpom dodatnog...
Ma stvar je u tome, kao što vjerovatno i sam vidiš, da imam problem, ali ne znam kakav. Što se sistema tiče, on je ok. Redovno ga održavam i...
Nakon par sati "kopanja" po Google-u i dalje nisam naišao na rješenje, valjda će mi neko s' foruma znat' pomoć' ... Naime, ne mogu pokrenuti niti...
Probaj, jašta ćeš. Možda ti se baš dopadne.
Nabavih. Hvala.
Džekin go je bio dobar, isto tako i asistencija Silve. Ali brate dragi kako ondje ispade Inter-ova odbrana, pa ono je sramota ......
BS Player je jako dobar, ali je VLC majka svih player-a. Još tu dodaj K-Lite codec pack i više ništa ti ne treba.
Pa imam li ikakav task manager unutar software-a ili bar da skinem negdje, pa da kill-am nepotrebne procese ?
Znale su Švabe uvijek svoj posao u Formuli. :D
Našao sam tutorijal za C6 instalaciju, što ne djeluje ni malo loše. Pa se polahko zadajem u to, a link koji je pac postavio nisam havetno ni...
Meni je najbolja. Ali oficijelno ne može biti priznata baš zbog tih licenci, a FIFA ima sve. Znaš valjda kada u FM-u gledaš timove, možda ih...
Džaba care, Hamšik je kapacitet, a u reprezentaciji je Tito. Sve ide preko njega. Da Bog da da i ovaj put uspijemo proći ...
Re: Skpye problem Jesi li provjerio stanje mikrofona u Control Panel-u ?