All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. dams82

dams82 Overclocker

Najveća mana je ova cijena, ja ne vjerujem da ti razmišljaš da daš ove novce za ovaj auto, ipak je to passat, nije to ni neki premium niti neki poseban auto. Za ove novce sigurno ima mnogo boljih opcija pa da bude ili premium ili mlađe vozilo....

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

kvaju likes this.
  2. Haker

Haker Veteran foruma

Jedino sto dobru opremu ima. Zadnja sjedišta potrošenija od prednjih i to je rijetkost za vidjeti.

3. Haker

Haker Veteran foruma

Koliko sam skonto na izlazu za bradinu. Pa mamu im jebem, do Sarajeva sto kamera, 18km auto puta šest kamera. [​IMG]

4. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Kako se vozi treba citava dionica biti pod kamerom.

5. Haker

Haker Veteran foruma

Ne nogu se složiti, većinom ljudi voze normalno, kladim se da je 90% kazni sto naplate minimalno prekoračenje. I sam se hiljadu puta zamislim tek na izlasku sa auto puta skontam da nisam pazio na kamere, srećom do sada ništa nije došlo

6. mobsterc

mobsterc Overclocker

Cek jel to dio gdje je inace 100 pa sada zbog radova kao smaanjeno na 60 i to slika??

7. Haker

Haker Veteran foruma

Tunel ivan. Na kraju tunela ide oštra krivina prema naplatim kućicama. Tu su ljudi išli 100 kroz tunel i na kraju tunela izlete na oštroj krivini, pa su zatvorili jednu traku i ograničili na 60, nema tu nikakvih radova. U svom životu nisam vidio takvu situaciju da je onakva krivina prije kućica i eto sad su kameru stavili ko da ce ona riješiti sto je napravljeno nakaradno

8. selvin

selvin Moderator

Ako ti to sve ne govori, onda jedino da ti stavi natpis "vracana kilometraza" :) Pa gledaj da su radjena prednja sjedista, nije ista koža nit su isti šavovi.

kvaju likes this.
  9. Haker

Haker Veteran foruma

Nisam skonto šavove ipak sam corav, ali mislio sam napisati da nije bio taxi :D
    Vec prozvakano 100 puta, 220k, 180k, 240k auta stara 15god

Vidim dosta trgovaca sada stavi 300k valjda da se ne ofiraju pa skinu 150k-200k

Koliko ja ne vozim auto pa opet u 15 godina 120k znaci ko barem normalno koristi min je 200k i to po bih jer kod nas se ipak ne ubijaju kilometraze.

10. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Nisam htio da se javljam da ne bude da se userem covjeku u kupovinu al' kad vidimo koliko vas se javilo moram i ja :D

Ova sjedista uzasno izgledaju za moj ukus i bas pohabano.

Ako kome bude trebalo za referencu da pokazem kako izgledaju kozna sjedista auta starog 17 godina i nakon 170tkm bujrum :)

kvaju likes this.
  11. selvin

selvin Moderator

Zavisi naravno i od modela i vrste koze a pogotovo od odrzavanja. Neka ce se izlizat kroz 4 godine i 100k, a neka ce dobro izgledati i kroz 20 godina i 500k. Ovdje je ocigledno da su prednja radjena.

A i stavio je na forum valjda da mu pokvarimo kupovinu :D Da je htio kupit, kaparisao bi ga kad je sjedio u njemu :D

p4ja, dams82 and kvaju like this.
  12. mobsterc

mobsterc Overclocker

Ma nemojte tako, auto preslo 220k, inace ne bi bio 21k :D
    Mislim da nas trola

kvaju likes this.
  13. kvaju

kvaju Komšija

Hvala vam na komentarima za Passata, da i meni se sjedala ne sviđaju, a za kolegu gore što mu brat prodaje w204, da je limuzina i c220 sigurno bi ga zvao, ne želim karavane.
    Malo su se slegli dojmovi, cjena jes velika, ali nisam pregovarao uopće, dao mi je da ga probam bez obaveza satak vremena da vidim kakvo je auto uopće, žena govorila da joj preveliko izgleda, no nakon vožnje riješili smo i tu dilemu.
    Lika hvale nepovezani ljudi, tako da vraćanje km mislim nije slučaj ali opet moguće je.
    Nijedno od auta koje bi želio a to su
    Audi A4 B8, 20 TDI
    Mercedes w204 FL, c220, c200
    nisam još vozio, tek krećem u potragu, taj lik će ako izleti takav jedan javiti, imao je ovaj na stanju i predložio da probam.

Budžet nekih 20k km, može gore još koja k ako baš baš bude neki extra.

Volio bih da je euro 5

Ubiti sve sve svelo u ovaj post s FB od ovog majstora s FB
    https://www.facebook.com/share/p/15GHzdKB9p/

https://www.facebook.com/share/p/19giQHeHqE/

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

14. Haker

Haker Veteran foruma

Ja bih lično za tu lovu na Mercedesa išao. Meni w204 karavan je ljepši od limutine :D

kvaju and dams82 like this.
  15. Qler

Qler Veteran foruma

A zašto ne C250? Isti motor kao na c200 i c220, samo bi turbo...

16. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

A4 B8 je top isto kao i Merc. Možda B8 jer je manji od Passata.
    Imaš dosta primjeraka sa dobrom opremom.
    Npr:
    https://olx.ba/artikal/64757316#
    Ali opet buraz to su auta već 12-13 godina stara.
    Probaj ići na nešto bar 7 godina staro.
    Imaš tu Insigniu, 508, Mondeo, Octaviu, fine limuzine (nisu premiumi) za te novce, mnogo mlađa godišta.
    Sretno šta god da se odlučiš.

kvaju likes this.
  17. selvin

selvin Moderator

Tale trebas prestat slat te random linkove sa olx-a, uvijek stavljas auta sa sumnjivim porijeklom, ne pročitaš ni opis, a moze neko shvatiti kao preporuku prodavca ili konkretno tog vozila. Zna @kvaju koristit olx.

18. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Druže. Na piku je sve mačak u vreći, osim ako kupuješ od poznate ličnosti. Od nepoznatih, samo BH porijeklo prvo vlasnik, od poznatih ostalo.
    Evo jedan moj daljnji rođak uvozi i prodaje auta.
    Audi A4 2010 G 2.0 Tdi Led Bi/Xenon Navi Full (18 499 KM)
    https://olx.ba/artikal/64935421
    Znam da uvozi sve živo, vrlo moguće je da je bio kod limara. Da se provjeriti, ali svejedno meni je ovo preskupo ali opet bolje od onog Passata.

19. selvin

selvin Moderator

Opet ti isto... Logično da je mačak u vreći ali šta ti šalješ linkove ako ne znaš lično vlasnika? A ne ovamo saljes nekog random švercera iz Širokog koji prodaje neocarinjeno vozilo i to u Minhenu.

20. dams82

dams82 Overclocker

Ja lično ne bih taj audi b8 kao porodični auto, jako malo prostora na zadnjoj klupi. Za momka je odličan, ali za porodicu i ne baš.... U toj veličini 508 ili recimo Mondeo, od 2015 na ovamo, za nekih 20ak hiljada ili malo jače solidno opremljen auto.... Sve zavisi ko šta voli.... Nije ni passat da se bježi od njega, ali za ono godište 21 hiljada je pljačka....

aNaToMiC ! and Haker like this.