Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI...

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Apr 29, 2010.

1. Haker

Haker Veteran foruma

@forzamilan evo ga :D

Znaci nov, nov, čovjek ga par puta provozao dobije dijete i stoji mu dvoje godine. Prije njega probao onog što sam postao ovdje bajk izudaran, kočnice sprzene malo mi velik, oh rekoh, odem da vidim ovog, pošto je ista geometrija već sam znao da je malo velik ali kad sam vidio da je kao iz radnje platim čovjeka i vozi :)

Malo ga oko zgrade provozao, koja moć. Moj stari bajk izgleda kao igračka naspram ovog :D

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

forzamilan likes this.
  2. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Top, izgleda baš moćno. Odlična kupovina faktički nov bajk
    Što vele da služi dobro i za boljeg zamjenio ne moraš čekat opet 11 godina hehe

Haker likes this.
  3. Haker

Haker Veteran foruma

Hvala drug. Nadam se da ce ovaj češće biti u brdima :)

4. Reznor

Reznor Overclocker

5. Majesco

Majesco Aktivista

Koji je razlog zaustavljanja

6. selvin

selvin Moderator

Kaciga, pogresan smjer, nesto od tog ili oboje.

7. Reventon

Reventon Veteran foruma

Neka kontrole i za njih i za vozace el. romobila. Ucesnici su u saobracaju kao i svi ostali. A nece te bez razloga zaustavi sigurno.

8. Reznor

Reznor Overclocker

Za te el.romobile bi fakat trebalo uvesti registraciju neku simboličnu i neko dobno ograničenje npr 16+.

Također uspostaviti pravilo gdje se smiju voziti i kojom brzinom, ako i mogu biciklističkom stazom onda recimo do 20 km/h, što je upola manje od max brzine.

Iskaču svuda, nemaju kacige, ne koriste kočnicu, skoče s trotoara na cestu kroz crveno.

Usput policija je i danas na trotoaru, valjda je neka akcija, jer je škola krenula, vidim i neku djecu u onim odijelima za saobraćajne redare.

Last edited by a moderator: Sep 4, 2024
  9. Haker

Haker Veteran foruma

Ja kuda vozim nemam takvih problema :)

Nego koja smo vukojebina od zemlje, uzimam dijelove da iservisiram bajk kada se vrijeme pokvari. Jedva disk plocice nađem.
    Ovaj mbike je smeće od shopa, ciklo centar propao, naletim na ovaj spartan sport oni su najbolji kupim kit za zadnji shock i prednju vilu ali ulja za viljušku nigdje, nijedan shop "ne prodaje"

Ima li jos neki shop koji bi to mogao prodavati, ja znam evo za ove, možda Trek još da probam? [​IMG]

forzamilan and Qler like this.
  10. Aldiin

Aldiin Overclocker

Da li je neko naručivao dijelove sa BIKE24 ili Bike-Discount?

11. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Ako mislis na https://www.bike-discount.de/ ja tu narucujem godinama. Neki dan bas narucio djecje biciklo, novi lanac za gravel i sl. dzidze. Ne znam kako je kad dole salju ali ja imam sa njima ekstra iskustva i ne gledam dalje pored njih kad sta narucujem jer su uvijek medju najjeftinijima.