Google Android - oficijelna tema

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Esh, Mar 1, 2008.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Ja gledam zippo prodaj S21, a žena mi ima s21 FE. Kontao da joj uzmem, I prodam de, al fe snapdragon.. Ako joj bude baterija lošija, mogli bi mi samo halaliti ovdje :)

2. dams82

dams82 Overclocker

Taj s21fe sam imao ja, žena ga ima, kćerka ga ima (taj koji je bio moj), odličan telefon, ne znam ni šta bolje ima obični s21, znam da ima alu kućište, a fe plastično, ostalo nemam pojma, ali sumnjam da bi se osjetio neki napredak....

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. zippoo

zippoo Veteran foruma

Prodat je s21 a i nije neki upgrade sa s21FE...jedino kamera bolja i premium izrada.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Vidjet ćemo kakav bude. Ako bude odličan chilipset za bateriju tj bolji od ovog na s23 onda ce neko naslijediti ovaj s23 :D
    Mada realno jema potrebe za upgrade ovaj radi savršeno i sigurno ce i sa novom verzijom androida isto raditi kako treba

5. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Meni jučer stigao android 15 na pixel. Ne vidim ništa novo.

6. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ima li ko mozda bateriju za Samsung S8+ model,originalnu ?
    Ili da li se to vani moze kupiti ,ako ko od vas iz dijaspore uskoro dolazi ovamo ?
    Znam da se ne mogu narucivati online a na olxu ima 20 oglasa i naravno niko nema bateriju.
    Cirkus teski.

7. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

mozes preko ebaya, gledaj da je prodavac iz europe.

Ja sam prosle godine uzeo za poco f3, samo ne sjecam se da li je prodavac bio iz italije ili francuske.

mada me je jedan zjabao, uzeo starom iz italije za njegov redmi note 9s i nije mi dosla originalna. prodavac se vadio na to da je doslo do promjene u medjuvremenu, ali je trazio povrat baterije da mi refundira novac. tako da posalji upit dodatno za svaki slucaj da li je OEM, cisto da se potvrdi.

zippoo likes this.
  8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Evo nasao sam na olx kod jednog,novi oglas pa sam narucio. Originalna je baterija,pa vidjeti cemo je li zajeb,jer je i ona starija.
    Ne znam je li veliki problem ako je baterija stajala tako,nekoristena.

9. igor.g

igor.g Komšija

Aliexpress pakuje baterije u fake plastične led lampe il sta vec da prodje carinu.

zippoo likes this.
  10. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

zar nije ono bio problem da baterije ne mogu ici avio transportom nego samo drumskim saobracajem?

11. igor.g

igor.g Komšija

Ne znam tačno, ali vidim da shipuju tako neki Aliexpress selleri gdje ima restrikcija na baterije.

Slika sa Ali:

https://imgur.com/a/oKZJJ6a

12. Haker

Haker Veteran foruma

Novi S samsunzi

13. zippoo

zippoo Veteran foruma

Kopija kopije :D
    Dizajn telefona je toliko grohnuo,da se drzi isti dizajn 4-5 godina
    Jedino je ovaj SD Elite izgleda zvijer,jbte clock je 4,45 GHz...pa do skora racunari nisu mogli dobaciti na ovaj clock :D

Pitanje je koliko ce bateriju gutati

Evo gledam ovaj review sa linka...izbacili i BT iz olovkice,vise ne mozes klikom na olovku okinuti sliku haha

14. Qler

Qler Veteran foruma

Ja definitivno ostaje na S24 Ultra, a možda i S26 preskočim..

15. zippoo

zippoo Veteran foruma

Pa ti nemas sta mijenjati naredne 4 godine...jedino ako baterija oslabi,da to promijenis :D
    A taj telefon nece izmoditi ni za 5 godina...posebno ako bude dobijao najnovije android znacajke kroz update.

16. Reznor

Reznor Overclocker

Kad meni radi Pixel 3 XL na Android 14 s PixelBuilds bez greške gdje neće S24 Ultra :D

17. zoi

zoi Veteran foruma

Čekam prestanak supporta za S23 pa onda vidjeti šta je u ponudi. Da nije bilo one akcije i sad bih gurao A52S tako da nikakve žurbe :)

dams82 likes this.
  18. dams82

dams82 Overclocker

Ja sam s23 i kupio kad sam vidio da je s24 gori od prethodnika, tako da i ovaj preskačem.... Uostalom nismo Samsung i ja u braku, samo neka veza što se i preko poruke prekine ako ne bude više išlo zajedno
    Sve više razumijem raju koja prelazi na jabuku....

aNaToMiC ! and zoi like this.
  19. zoi

zoi Veteran foruma

Ne mogu ja jabuke nikako. Hardverski top ali softver mi nikako ne godi. Ako kad ubace back button možda, do tad se nadam da Huawei ponovo bude operativan ali znam da su šanse minimalno ako nisu 0.

dams82 likes this.
  20. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ja samo zelim reci da sam ostao na 13 Pro Max i ne planiram prelaziti dok ne crkne :D toliko ga koristim da sam zaboravio sta ono sve na njemu fali :D

zoi likes this.