Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Trenutno imam samo jednu pa sutra ide u Telecom probati riješiti onaj esim pa ćemo vidjeti onda to bi onda trebalo biti to, hvala.

Btw proradio mi je Spotify iz prve na pocu Haman je nešto pixel neku zaštitu imao.

2. zippoo

zippoo Veteran foruma

Probaj pa javi.
    Sto se spotify tice,izmjenili su nesto i usrali...sada se mora nesto preko vpn uraditi ali meni nije uspjelo,probao sam sa vise drzava i na 2 telefona.
    Do ovih zadnjih promjena mi je radio uredno,imao premium pretplatu normalno.

3. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Dobio sim začas momak na šalteru odradio, ubacio radi sve kako si rekao znaci sad mogu saltati sim kartice kako hoću, hvala.

Meni je Spotify iz prve uspio do kad će raditi vidjet ćemo

Last edited: Apr 7, 2025
  4. zippoo

zippoo Veteran foruma

E super da si sredio.
    Glede Spotify,nasao sam i ja sinoc verziju koja radi...ti kako si spomenuo,ja krenuo traziti i ubodo brzo :D
    Nije da ja to toliko i koristim ali eto,volim da imam :D

5. Qler

Qler Veteran foruma

Jel može to za Spotify u poruke

6. kvaju

kvaju Komšija

I meni ako može :)

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

7. dams82

dams82 Overclocker

Ima li neko od forumaša Samsung S25 obični,ima li šta reći o njemu da ne googlam,više vjerzjem forumašima iz prve ruke.

8. Haker

Haker Veteran foruma

8 gen elite top. Dobar telefon mada ti neće biti neki skok sa s23. Kamere su iste npr i sve ostalo, samo jaci procesor gdje i nećeš skontati razliku

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

9. zippoo

zippoo Veteran foruma

Sa S23 na S25 ce sve biti isto u koristenju. Isti software,podrska,sve. Ne znam samo je li taj Elite chipset stedljiviji ili veci potrosac od sd8 gen2 iz S23.

Ako te baterija jos sluzi,guli ga jos godinu,a ustekaj malo para za slijedeci telefon. Ove godine a i slijedece se kompaktni flagshipovi vracaju u modu,tako da ces mozda imati i veci izbor slijedece godine.
    Trenutno je najbolji kompakt Xiaomi 15

Last edited: Apr 13, 2025
  10. zoi

zoi Veteran foruma

Gen 2 je u S23.

zippoo likes this.
  11. Reznor

Reznor Overclocker

Kakva je razlika S23-S25 Ultra, evo u domodu istestirah sve i jedino mi se Ultra i Flip svidjeli. Iako mi se Pixel 9 Pro najviše dopada izgledom i softverom, Samsung me privlači zbog baterije i S Pen-a koju ću sve više da koristim, jer pišem puno notes i crtam u zadnje vrijeme draftove, čak imam i malu whiteboard. Od iPhone jedino 15 Pro zbog USB-C, 16ka mi ne daje razlog za prelazak. Možda ići na S23 ili S24 Ultra ako nema neke posebne razlike osim u cijeni :D

Last edited: Apr 12, 2025
  12. dams82

dams82 Overclocker

Ma nisam ja planirao još mjenjati, ovaj s23 je stvarno odličan.... Nego otac htio neki malo bolji telefon, pa sam skontao da je S25 mnogo bolji izbor od S24. Kupio sam mu i subotu, 1280KM
    On inače koristi Samsung pa nisam htio da mu predložim neki drugi brend....

13. Haker

Haker Veteran foruma

To je to, top cijena za taj mob.

dams82 likes this.