Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

 1. Piroman

  Piroman Komšija

  Nope, jednom sam dobio Arena paket SD, komplet PINK paket i Cinestar Premiere HD 1 i 2 kada sam produžio na 2 god. ali HD Arene ne daju ni ako se odrekneš svih ovih drugih stvari! Nedavno opet produžio ali rekoh daj samo 12 mjeseci, i sada samo Arene SD dobio.
   
  NAILS likes this.
 2. RED DEVILS

  RED DEVILS Aktivista

  Ja kad sam potpisivao ugovor samo sam dobio Cinestar Premiere HD i nista vise,a korisnik sam van Telemach mreze evo vec godinu dana :)
  Iako Eon aplikacija savrseno radi jedva cekam da mi istekne ugovor da ih odjavim,i to sve zbog dodatne aplikacije koju sam trazio za drugi tv koju bih naravno placao 5 KM ali po Telemachu to nemoze jer sam ja korisnik van Telemah mreze i nemam pravo kao njihov korisnik na drugu Eon smart tv aplikaciju :mad:
   
 3. Benq

  Benq Komšija

  Nema veze jesi li korisnik van mreze ili ne, trenutno ni u cjenovniku nema takva opcija za dodatnu smart tv app. Nijedan Telemach korisnik nema mogucnost koristenja dvije smart tv aplikacije. Dakle, ne moze se traziti nesto sto trenutno ne postoji.
   
  dams82 likes this.
 4. dams82

  dams82 Komšija

  Baš tako, i ja sam pitao može li da plaćam umjesto d3 uređaja i nije moglo.

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk
   
 5. Eldorado

  Eldorado Komšija

  Ima li ko viška EON smart tv app da bi iznajmio?

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk
   
 6. dams82

  dams82 Komšija

  Pa o tome se radi, ne može imati viška, može samo ako nema uređaj koji podržava pa tu svoju jednu da iznajmi. Ja sam svoju dao prijatelju da gleda dok nisam kupio novi tv...

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk
   
 7. RED DEVILS

  RED DEVILS Aktivista

  Sto znaci da im korisnici van Telemah mreze nisu bitni, dok za korisnike koji su na telemach mrezi imaju pravo na dodatni uredjaj Eon Box, itd... nemora biti aplikacija:)
  U glavnom htjeo sam preci na veci paket Eon Premium ali da mi ukljuce dodatnu aplikaciju ili eon box :)
   
 8. dams82

  dams82 Komšija

  Pa možeš dobiti eon box ako si na EON full tv ili EON premium tv. I naravno imaš pravo na jednu EON smart tv aplikaciju. Znači tako bi imao EON na dva tv-a.

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk
   
  Benq likes this.
 9. DSA

  DSA Aktivista

  X
   
  Last edited: Aug 6, 2020
 10. dams82

  dams82 Komšija

  Ja sam pročitao ovdje i ako griješim nek me neko ispravi... [​IMG]

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk
   
 11. Benq

  Benq Komšija

  Opet pricas napamet.. Korisnici van Telemach mreze takodje imaju mogucnost prikljucka EON Box-a, to je OTT box. Kolega @dams82 je postavio screenshot sa telemach sajta za korisnike van mreze. Kontaktiraj Telemach na klix-u, reci im sta zelis i to ce ti se i omoguciti. Naravno platices prikljucnu taksu.

  EDIT: Nakon detaljnije provjere, kad se klikne na EON TV pakete, dobije se screenshot koji je kolega dams postavio, medjutim, ako se klikne na "naruci van mreze", dobije se novi sajt na kojem nisu navedeni EON boxovi u samom opisu paketa, ali jeste kad se klikne na "Naruci", tada dobijes izbor. Slobodno klikaj to i eksperimentisi, nece biti nista dok svoje podatke ne uneses za narudzbu.
   
  Last edited: Feb 14, 2020
  RED DEVILS likes this.
 12. dams82

  dams82 Komšija

  Evo ima ispod dole navedeno... S tim da ima i napomena da arena sport ne radi van telemach mreže pa ako nekom igra ulogu da zna...[​IMG]

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk
   
  Benq likes this.
 13. RED DEVILS

  RED DEVILS Aktivista

  U pravu si @Benq na stranici Telemacha moguce je dobiti Eon Aplikaciju u Eon Full paketu a i Eon Smart TV Box koji kosta 40 KM prikljucne taxe za nove korisnike naravno :)
  [​IMG]
  A posto sam ja stari korisnik ostajem na Eon smart tv aplikaciji jer ovo gore vazi samo za nove korisnike tako su mi rekli kad sam nazvao 1360:(
   
 14. Tyger

  Tyger Aktivista

  Na 1360 ti ni ne mogu ponuditi uvjete, zovni na ovaj +38733835555 i trazi operatera da naprave ponudu.
   
 15. Benq

  Benq Komšija

  Kad ima za nove, mora biti i za postojece, jbg neka logika valjda... Bilo bi besmisleno da box mogu dobiti iskljucivo novi korisnici, javi se ti Telemach-u u PP sa ovim upitom, oni ce poslati tvoje podatke sektoru za brigu o korisnicima i oni bi te trebali pozvati. Ovi na 1360 hoce pomoci kad su u pitanju tehnicki problemi, ali ove ostale stvari slabo..
   
  RED DEVILS and dams82 like this.
 16. RED DEVILS

  RED DEVILS Aktivista

  Javicu se ja Telemachu privatnom porukom

  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
  Last edited by a moderator: Feb 16, 2020
 17. Aldiin

  Aldiin Overclocker

  Zovem jedan broj koji me zvao i uporno mi govori: broj koji ste pozvali, trenutno je zauzet. Pretpostavljam da nije, vec je podeseno tako?
   
  Last edited: Feb 21, 2020
 18. BodySnatcher

  BodySnatcher Aktivista

  Može li se na eon boxu napraviti vlastiti raspored kanala? Sinoć bio kod sure, pa se gospodja odusevila opcijom vraćanja unazad, pa mi ubi mozak da predjemo na neki eon paket. A volio bih sebi napraviti listu po svojoj volji....a jos i prica kako je kod njenog brata dobro....
   
 19. RED DEVILS

  RED DEVILS Aktivista

  Može
  Podešavanja - Moje liste - Liste TV kanala - Dodaj listu
  I ja sam sebi uredio listu kanala na Eon aplikaciji i gledam samo šta me zanima


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 20. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  Kod reseta modema, hoce li se same one postavke postaviti za username i password, slicno kao kod bh telecoma, ili ja moram naknadno ono rucno ubacivati?


  Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk