Evo bio sam danas i kod ovih 4you.ba (sto valjda preko Distija idu?) i kazu bice WoW ali najprije za mjesec dana ha jbmu sta im treba mjesec dana da igru dobiju... :? Nista jedino vidjeti da li ovi iz Algoritma isporucuju igre u BiH... :/ P.S. Nego otprilike, je li to u gameland skorije vrijeme duze ili krace od mjesec dana?
Od 11.02 (znachi sutra) se može nabaviti World of Warcraft u Algoritmu za samo 369,00 kn :shock: . Zato ko ima sitno 100KM pravac Algoritam.
jest baš.ali trebao bi da postoji neki server za koji ne plaćaš pretplatu.ista stvar kao sa War3 :wink:
Da. Naravno, na taj nacin gubis 50% uzitka, jer igras sa manje raje, stalno se patis da nesta crackujes, i statistike na bnetu ti se ne azuriraju da ne govorim o lagu doticnih underground servera. To je ono, kupis Ferrarija, skines mu gume, motor zamjenis sa ficinim, devastiras ga, i onda se vozas u tome i furas se da vozis Ferrari. Sjajno ...
u vezi gamelanda, informacija je ovakva: - ici ce online prodaja (narudjba & pickup sa odredjenog mjesta ili dostava postom i sl.) - naslovi iz gameland-a moci ce se kupiti i na drugim mjestima po nesto visoj cijeni vjerovatno ** trebalo bi uskoro biti realizovano
tih kartica ce slabo biti ovdje, a odgovarajucih kartica koje mozes koristiti za online transakcije ima mozda cca 200 u zemlji (ako racunas ohr)
lol zar ne moze svaka kreditna (normalno mislim od onih podrzanih) za online transakciju? :? Mislim za pretplatu mjesecno...u cemu je fazon... :?
Evo ovi u 4you.ba kazu dolazi im WoW najkasnije za mjesec dana...a posto nabavljaju preko Gameland znaci i GL nabavlja najkasnije za mjesec dana? Ili ce u GL biti sta ranije...? Evo u Algoritmu dobijaju novu posiljku poslije 1. marta...ali jbt ih kad ne isporucuju ovamo... :x A i vjerovatno je vec sva unaprijed rasprodana... :lol: P.S. LoL, na Amazon.co.uk pise isporuka najkasnije 2-3 mjeseca :roll: Ovo opste ludilo oko WoW-a u Europi...
zove mene taj tip iz 4you neki dan i pita kad ce, reko ne znam, kaze mogu li ja reci za mjesec dana, pa reko reci ako hoces :mrgreen:
:mrgreen: Mah evo ja se snasao, konacno ...za par dana dobijam WoW... 8) Nego mozete li vi vidjeti u Gamelandu sta za ove pre-paid kartice...
A veoma bi se isplatilo nabaviti pre-paid kartice jer malo ko ima ili hoce da koristi CC od WoW igraca ovdje...bilo bi dosta kupaca...