igrali ko od vas wow da je kreiro preko beplatnog(citaj ilegalnog) servera ako jeste mozel mi posalti na pm ili ovjde objasniti kao da to ucinim
Ja sam igrao,ali sam odavno i prestao,a razlog je sljedeci: -ima bugova ko govana,iako sam igrao na serveru za koji se smatra da je najmanje bugovit od ilegale. -sumorno,dosadno,nemas mogucnosti,iteme i dosta stvari kao na originalu... -ping Poslacu ti na PM kako da se logujes i ta cuda,ali moj ti je prijedlog nemoj pocinjat,jer je bezze skroz :wink:
e to nisam znao mislio sam da to radi na onom principu kupis jednom orginal cd key i imas igrat kad hoces ali ako je tako ne bi igro tu igru da mi je otac glavna uloga :arrow: (samo bi za fahrenhajt davo pare)
Ovo kucaj u notepad wddgwow.ath.cx i spasi.Onda taj document kopiraj u folder gdje je instaliran WoW.To ti je ustvari adresa servera.
Pa sinoc sam ti na PM poslao upute.Moras imati instaliran najnoviji 1.8.0 patch retail ne za UK(Velika Britanija),nego za US/AUS(Amerika i Australija),u protivnom ne mozes igrati.
pa skin o mi se 1.8.0 ali automatski i pise enUS patch valjda je to to........ p.s kod me ne je 1.8.3
Ako si na ovom serveru iz Australije sto sam ti dao idi na http://www.pestilence.com.au pa na njihovom forumu ja mislim da imaju uputstva i sva ta cuda oko logiranja i problema oko toga.Ima i nasih ljudi tamo,pa vidi,jer ja sam igrao do patcha 1.7.1 a ovaj 1.8.x nisam probao.
evo pokreno sam ali nigdje nikog nema!!!! i sta treba izabrati ono rpg ili normal ja uzeo normal nigdje nikog 8) p.s imaju npc igraci (kompjuter) al drugih online igraca nema!!!
Uzmes Roleplaying.Najvise ima igraca po noci zbog vremenske razlike,ali zna biti dosta pogotovo nedjeljom.Ali rekoh ti ja u prvom postua je bezze,raja se zasitila bugova.Svakim danom broj igraca opada.
Doso sam do lvl 54 na riveri i prestao igrati zbog obaveza. Inace, ako imas vremena za tu igru onda svakako uzmi origigi i placaj mjesecno jer igra vrijedi toliko para.
Mozemo zaigrati Knight On-Line, ima dosta nase raje na serveru. Besplatno i zanimljivo... (nije ko WoW, sta ste misli da vam ljudi na lijepe oci naprave WoW-like igru)