Ovaj je bio bar oko 4 R. Kazu da je ovaj put (navodno) Tetovo (zapad)...a prvi je bio oko Heca (5 KM svjevero-zapad), nije nikako dobro...
I mene je probudio, cinio mi se slabiji nego onu vecer. I krace je trajao... Staje navalio ovdje koji qratz?
Hoćete vi pisat kao kulturni ljudi ili da brišem postove? Nije ovo kafana. Mene je probudio iz sna, trznulo me pravo.
Slaganje tla (ploce) na razlicitim mjestima, uzrokuje povecanje pritiska na odredjenoj tacki. Ovi nasi "Zenicki" su svi na razlicitim mjestima, gledajuci onaj sajt... Zemlja u toku ljeto-zima perioda promjeni ugao ose za oko 20 stepeni nagiba...trenutno se dan smanjuje, zemlja mjenja osu i sa tim teziste... Mjesec (pratioc Zemlje) u ljeto manje utice na Zemlju svojom gravitacijom, zbog kratke noci-dugog dana. Lisac je N/W. Smetovi su N/E Zmajevac je S-S/W Klopacke stijene su E-E/S Udari su bili N/W-E, W-S, NW-NE.. Pream onom sajtu, Zenica se nalazi tacno u centu ploce koja se trese...
Sad kad se malo ruzno pomjerim u ovoj stolici sto sjedim, imam osjecaj da je zemljotres. hahahaha. Traume majkemi cemo fasovat.
Mora da trese kad samo spavate :lol: Fakat radi li ko ovdje :S Do duse i mene je probudio iz blagog sna, al sam sad bio blize zemlji i na poslu :mrgreen:
To je od Bf3 nakon 5-6 sati igranja, u radnju sto se nalazi u zgradi gdje zivim, izlazim ko da u ruci imam acaw