Separate names with a comma.
To i hocu, ali ne znam kakav spliter da uzemem, odnosno od koliko Mhz. Ako neko ovdje moze samo pogledati pise li mu na spliteru koliko je Mhz?!...
Radim preko dana, tako da nema nikoga u stanu...
Pozdrav raja, Od neki dan sam i ja korisnik HSa. Gazda stana je samo reaktivirao uslugu, tako da imam samo modem i glavni kabal. Otisao da kupim...
Hvala na odgovorima. Vjerovatno ću onda i uzeti ovaj Asus :)
Aha. Samo ne znam za ovu Intel-ovu grafu. Mislim, neću vrtjeti neke igre, ali tu i tamo PS i Illustrator hoću. Kakva su vaša iskustva sa Intelovom...
Zdravo raja, Planiram uskoro uzimati novi laptop. Tako da sam malo rovio po našim 'standardnim' radnjama. Naletio sam na ovaj Asus u Plusu:...
Ja sinoć završio čitavu prvu sezonu. Odlična je serija. Tople preporuke :)
Belaj je što nema svaka aplikacija push :( Recimo kad dodam gmail mail u Email aplikaciju ista ima samo Fetch ne i Push, dok Exchange recimo ima...
Znači i ti imaš taj problem? Jesi tražio rješenje ili čekaš sljedeću verziju?
Odradio sam ovo. Pa ćemo vidjeti, nadam se da će uspjeti. BTW ako je autolock na never i onda zaključam tel (jer neću da mi nonstop gori ekran)...
Pozdrav raja. Primjetio sam da se wifi gasi nakon par min što telefon zaključam. Vidim po netu da ljudi to rješavaju Cydijom. Nije mi JB iPhone,...
Skoro je pokrenut prvi regionalni SEO forum, koji vode regionalni SEO stručnjaci. Ako imaš nekih pitanja, vjerujem da će se tamo neko naći da ti...
Ja sam danas plaćao dvije stvari s kombinacijom Raiffeisen + Paypal, i sve je uredno prošlo. Valuta: € i $.
Da nema slučajno neki novi 'tajni pass'? Ne prolazi mi 'vr10vr10tajn1pa55' na ZTE-u, a nisam mijenjao ništa :S
Stigao iPhone u BHT, neslužbeno od uposlenika BHT-a na Twitteru. Link ka kompletnoj konverzaciji: https://twitter.com/avdictarik/status/2 ......