Sad je samo stvar do dilera :lol: Kakvu robu personalni dileri imaju takvi su i scenariji i rezije..Mislim da je sve losije stanje :mrgreen: Svi se tamo u tom bolimudu drogiraju,ko neko pravilo dodje...
Ma mogu se i dalje filmovi snimati kao prije, nego je danasnja publika retardirana dok se producenti okrecu zahtjevima trzista.
Sicko Director:Michael Moore Genreocumentary The Kingdom Director: Peter Berg Genre: Action/Adventure Starring: Jamie Foxx, Jennifer Garner Eastern Promises Genre: Thriller Starring: Viggo Mortensen, Naomi Watts Director: David Cronenberg Producer: Paul Webster, Robert Lantos
Evo ko je fulio ovu filmcinu; The name od the rose http://www.imdb.com/title/tt0091605/ Suletov top 3.
Staroooooooooo!!!! :mrgreen: Salim se. Da odlican je film, gledao prije rata , joj jesam star haha :lol:
kao sto sam i obecao editovao sam svoj post nego,interesuje me nesto u vez filma 300.koliko znam,taj je film izasao u 2006,a neko kaze da je u 2007.sta je tacno?
Eh, sjecam se kad mi je ta knjiga bila za lektiru, bilo obavezno i procitat knjigu i odgledat film. Definitivno medju najboljim filmovima ikad. A i knjiga je odlicna.
sad primjeti tvoj post.. film sam gledao podavno, kad je tek izasao.. hmm... dobar je ali dosta cudan, ima malo praznog hoda kada je s onim momkom i kada traze novu zrtvu.. kraj mi nije bas kako treba, nista se nije zavrsilo ali eto.. ili sam ja zaboravio, nekako mi je u magli koda sam ga gledao prije 2 god.. moram ponovo
I pregledal' ko Ramba? Yebe me limit, vec sam preletio. Inace bi veceras u naselju odjekivali Rambovi rafali. :mrgreen:
Zato što je Foxx pederčina, zato što mi je pun k*rac filmova o američkoj dobroti posebno kad tu dobrotu djele bijednom muslimanskom narodu bliskog istoka. Tipično američko smeće.
Ne treba biti musliman da bi se vidilo da film baca na onu Americku patriotsku ložu ali do krajnje granice.Znaci sta ce oni na tudjoj zemlji prije svega? Dosli da izbave narod od samog sebe,jel.Ili da ih izbave od nafte?Pa koliko naroda ima okolo i diktatora a oni se bas dosli baviti saudijom.Film je zavijen sa puno zla i ne treba pamet da se skonta kako je ta amerika jedan veliki svijetski diktator,jos ti to fino upakuju u film.A ti im moras reci hvala,bas je zabavno.. A sto u filmu nisu spomenuli da imaju svoje baze u saudiji i da naftu kradu,pa ne bori se niko protiv nikoga onako bezze. Film je stvarno jedna ofirna prica koja moze imati prolaz samo kod Americkih red nexa i dijela neupucene publike! EDIT: Ovo je moja kritika filma i nije upucena direktno nijednom clanu foruma! P.S. jos se u filmu smiju namazu jednog muslimana :roll:
ok haker.nisam gledao film pa zato i pitam a izgleda da ga i necu gledat,osim ako mi ga neko ne donese kuci